Ознака: 37 состанок на Регионалниот Координативен Комитет на Југо и Југо – источна регионална иницијатива за природен гас

Интерконекторот помеѓу Македонија и Грција е клучен енергетски инфраструктурен објект во...

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Македонија е домаќин на 37 состанок на Регионалниот Координативен Комитет на Југо и Југо – источна...