Ознака: 25 мај

„Братство и единство – Тито“ положи цвеќе и обележа 131 година...

Здружението „Братство и единство - Тито“ денес положи свежо цвеќе и обележа 131 година од раѓањето на Јосип Броз Тито. -Тито има големи заслуги за...