Ознака: 14 дена

Од Дебар и Центар Жупа се извлекуваат лицата што 14 дена...

Стабилна е безбедносната состојба на подрачјето на општините Дебар и Центар Жупа, каде е прогласена кризна состојба. Во рамките на предвидените мерки во оперативниот...