Ознака: топловод

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од...

Изградбата на топловодот од РЕК до Битола се одвива побрзо од планираното, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски при извршениот увид во...

Набрзо почнува изградбата на топловодот до Битола, Новаци и Могила

АД ЕСМ потпиша договор за реализација на проектот топлификација на Битола, Новаци и Могила, кој во првата фаза чини 27 милиони евра. Економскиот оператор...