Ознака: Танче

„Елегија“ – прв заеднички албум на Горан Папаз и Танче Гроздановски

„Елегија“ е насловен првиот за­еднички албум на саксофонистот Горан Папаз и на гитаристот Танче Гроздановски. Носачот на звук содржи 8 композиции, од кои четири...