Ознака: тактика \

Ќе се постигне ли гол со новата тактика на Европол

Европол во својот последен извештај потврди дека фалсификуваните и пиратски стоки добиваат нагорен тренд во пандемијата. Како што е наведено во извештајот, криминалните мрежи...