Ознака: СТРУЧЕН АГОЛ

Првото коло даде јасна слика на евентуалните „фаворити“

ОД СТРУЧЕН АГОЛ На ова ЕП сѐ повеќе селекции го применуваат системот со тројца играчи во последната линија или 3-5-2, со варијации во дефанзивниот дел....