Ознака: Стабилизирање

Ефикасно кризно менаџирање во функција на државно стабилизирање

Решенија секогаш постојат, само треба да се има волја тие да се донесат и да се има искрена желба да им се помогне на...

Стабилизирање на инфлацијата во 2023-та

Инфлацијата во еврозоната е во постојан раст. Годишната инфлација во еврозоната достигна рекордно високо ниво од 4,9 отсто во ноември, поттикната од растот на...