Ознака: среќа плус

Подарете можност за СРЕЌА ПЛУС и вратете се со еко скутер...

Трендот за дарување - СРЕЌА ПЛУС, не води на десеттиот јубилеен Саем за венчавки, каде веќе традиционално, Државна лотарија нуди можности за купување подарок...

„СРЕЌА ПЛУС“ за Александра и Александар од Пробиштип со „Златна рипка“ вредна...

Александра и Александар Начеви од Пробиштип, на денот на вљубените, уловија Златна рипка вредна 500.000 денари. На младиот брачен пар Начеви од Пробиштип златната рипка...