Ознака: спуштени рампи

Отворен Балкан, спуштени рампи и куп скептицизам

ПРО И КОНТРА ВО ОДНОС НА ИНИЦИЈАТИВАТА ПОЗНАТА И КАКО МИНИ-ШЕНГЕН Најновиот куриозитетен пример за долготрајноста на чекањето на српскиот министер за да ја премине...

Европските земји се отвораат, Македонија сѐ уште со спуштени рампи

Состојбите со отворањето на границите низ Европа се малку конфузни, бидејќи секоја земја има свои правила и свој распоред за повторно отворање на границите,...