Ознака: спасувачи

На Дебарско Езеро и годинава ќе има спасувачи на вода

На брегот на Дебарското Езеро, во делот кај градската плажа, каде во летниот период има и најголема посетеност стартуваше екипата спасувачи на вода. Екипата ја...