Ознака: рита ора

Милозвучните гласнички на косовското прашање задираат во осетливите балкански теми

Косово вообичаено го привлекува светското внимание кога станува збор за тензиите со Србија, но и кога го спомнуваат две од најпопуларните пејачки на денешницата...

Рита Ора заглави во Бугарија

Поп пејачката Рита Ора одлетала во Бугарија за да снима музички спот за нејзиниот најнов албум, бидејќи знаела дека може да работи без да...