Ознака: привлекува милиони

Морничавиот остров на куклите во Мексико привлекува милиони туристи

Мексиканскиот остров на куклите е совршена дестинација за љубителите на хорор-филмовите и морничавите легенди, а поврзан е со посебна приказна, која со години привлекува...