Ознака: плетен накит

Елена Ставреска: Еден ден слободното време ќе се претвори во целосна...

Елена Ставреска од Скопје е млад дипломиран сликар кој се занимава со дизајнирање и изработка на уникатни парчиња накит. Таа користи две техники на...