Ознака: пеам

„Градот ме тера да пеам“ во Битола

Денеска (сабота) во Битола ќе се реализира целодневен музички настан „Градот ме тера да пеам“, во рамките на програмата на фестивалот „АКТО 19“, „Јавни...

„Играм и пеам за мојата мајка“

Празничен проект на ДКЦ „Карпош“ - Скопје По повод 8 Март, Денот на жената, во организација на детскиот културен центар „Карпош“ и Град Скопје, беше...

Ќе пеам и ќе снимам додека ме држи гласот

Виолета Томовска, добитничка на „Св. Климент Охридски“ На младите колеги од естрадата им посакувам да доживеат барем дел од она што го проживеавме ние, да...