Ознака: пародија

Кој е режисерот, а кои се актерите на пародијата на правната...

Неколку актуелни и индикативни елементи на невладеењето на правото и владеењето на правната несигурност Според нашите соговорници, професори и правни експерти, во државава „етничкиот елемент...

Документарец пародија посветен на 2020 година

Оваа година за сите од нас воопшто не беше она што очекувавме и донесе повеќе тага отколку радост и сега сите едвај чекаме да...

Политички хорор или пародија

Без разлика дали е политички хорор или пародија, тоа вклучува колосална неодговорност на британските политички лидери Во 2018 година е објавено видео во кое разговараат...