Ознака: Паради

Скапи политикантски паради

Не случајно за луѓето што се склони сѐ да сведат на дневнополитички теми, да се служат со евтини комбинаторики во борбата за власт, престиж,...

Паради без гордост

Најавата дека првпат ќе се организира „Скопје прајд“ за миг стана поважна од фамозниот „датум“ и скандалозната „метла“. За мнозина „да се биде Европеец...