Ознака: онлајн-трговија

Онлајн се купува до двапати во три месеци, најчестите нарачки се...

Покажува последниот извештај на Асоцијацијата за е-трговија Македонецот купува онлајн еднаш до два пати во три месеци, прави нарачки најчесто до 50 евра, а најмногу...

Империјата на „Амазон“ отвора прашања за заштитата и ризиците за податоците

Податоците за вашите нарачки, информациите за вашата кредитна картичка, дури и вашите интимни здравствени информации би можеле да бидат во ризик. Компанијата за онлајн-трговија...

Дигитализација на компаниите за поголем успех на пазарите

Светските истражувања покажуваат дека расте онлајн-трговијата, што е уште еден показател дека дигитализацијата зема замав и неопходно е компаниите брзо да се приспособат на...