Ознака: Нотарска комора

Нотарска комора со донација се вклучи во акцијата за помош во...

Управниот одбор на Нотарската комора на Република Северна Македонија на 14 април донесе одлука за активно вклучување во акцијата за донација и доделување на парични...

Нотарската комора даде донации за децата од Тетово и од Скопје

Хуманоста и споделувањето се неизоставен дел од празничната традиција која Нотарската комора на Република Северна Македонија ја практикува низ годините. Оваа година Нотарската комора ја...

Потпишан меморандум за соработка помеѓу Агенцијата за катастар на недвижности и...

Агенцијата за катастар на недвижности и Нотарска комора на Република Северна Македонија потпишаа меморандум за соработка, со цел уредување на досегашната и идната меѓуинституционална соработка...

Нотарските комори на Македонија и Германија потпишаа договор за соработка

Договор за меѓународна соработка помеѓу Нотарската Комора на Македонија, претставувана од претседателот Васил Кузманоски, и Федералната Комора на Нотарите на Германија, претставувана од правниот...

Делегација на Нотарската комора се сретна со францускиот амбасадор Тимоние

Претседателот на Нотарската комора Васил Кузманоски и членот на Управниот одбор на Нотарската комора Сашо Ѓурчиноски денеска остварија средба со францускиот амбасадор Кристијан Тимоние, во...

Меморандум за соработка помеѓу Управата за финансиско разузнавање и Нотарската комора

На иницијатива на Управата за финансиско разунавање денеска во просториите на Нотарската комора на Република Македонија е потпишан Меморандум за соработка помеѓу Управата за...

Нотарската комора со донации за деца од Скопје, Битола и од...

Хуманоста и споделувањето се неизоставен дел од празничната традиција што Нотарската комора на Република Македонија ја практикува низ годините. Оваа година донации од страна...

Нотаријатот е еден од темелите на правната држава

Без двоумење може да се пофалиме дека македонскиот е еден од најстарите, најразвиените и најмодерните нотаријати во регионот, но и пошироко Нотарска комора на Република...