Ознака: наметка

„Наметка“ – поезија на сестринството на слепченскиот манастир „Св. Јован Претеча“

Од поезијата „Манастирски води“ на сестринството на слепченскиот манастир Св. „Јован Претеча“ https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YflW7BkQo68&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1tog4PXXYHalQCh-8TwG56ZMmMSnoolnAUwtb14Lc1ryxkom_4kt3NT60

Хаг ja соблекува политичката наметка на воено-злосторничката ОВК, најава и за...

Најновите настани ќе доведат до сериозни политички потреси на Косово, а со заминувањето на Тачи и на Весели во Хаг ќе замине и една...