Ознака: Меѓународната награда за мир

Заев денес ќе ја прими Меѓународната награда за мир на Вестфалија

Во 11 часот почнува церемонијата по повод врачувањето на Меѓународната награда за мир на Вестфалија, на премиерот Зоран Заев и на поранешниот премиер на...