Ознака: метеоролози

Заезерени булевари по секој дожд, а Скопје со атмосферска од само...

Повторно дождови, можно невреме попладне, гласат најавите на метеоролозите, а тоа, пак, за скопјани значи повторно влегување во сообраќаен хаос на полни улици со...