Ознака: лични

Ќе може да се гласа и со истечени лични карти од...

Деновиве во Редакцијата имавме јавување на повеќе граѓани во врска со процесот на гласање, што се совпадна со Упатството за гласање од страна на...

Се вжештија линиите за закажување за изработка на лични документи

Оние што се обиделе телефонски да закажат термин за фотографирање за вадење нови лични документи, како лична карта или пасош, кажуваат дека имале повеќе...