Ознака: Конгресот

Претставничкиот дом на САД усвои предлог-закон со кој може да се...

Претставничкиот дом на САД викендов усвои закон со кој може да се забрани многу популарната апликација за правење и споделување видеа Тикток доколку не...

Нови самоубиства на полицајци што го бранеа Конгресот на САД

Полициската управа на округот Колумбија соопшти дека уште двајца полицајци што на шести јануари биле задолжени за спречување на нападите на американскиот Капитол извршиле...