Ознака: Ковид-

Ковид-сертификатите чекаат експертска анализа

Повеќето држави во светот имаат различен однос и различен третман кон ковид-сертификатите за вакцинираност или прележаност на ковид-19. Кои се целисходноста и придобивките на...