Ознака: исплатата

Почнува исплатата на помош за новороденчиња во Аеродром

Неделава почнува исплатата на финансиската помош за новороденчиња во Општина Аеродром. Со оваа мерка, 53 семејства во Општина Аеродром ќе добијат по осум илјади денари...

Ќе продолжи ли мораториумот на исплатата на кредитите

Банките би можеле во следниов период да ги продолжат мерките за одложување на плаќањата на ратите на кредитите барем за најранливите категории граѓани, не...