Ознака: инвалидност

Секоја фирма да вработи лице со инвалидност

Сите компании со над 20 вработени ќе бидат обврзани да вработат одреден број луѓе со инвалидитет, во спротивно ќе бидат задолжени да плаќаат месечна...