Ознака: запре

Спортот не смее да запре

Накратко, пари за спортот мора да има. Клубовите и спортистите не смеат да запрат, за општо добро, секако, прво од здравствен аспект. Спортот придонесува...

Вашингтон ја запре испораката на „ф-35“ за Турција

Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп ја запре испораката на делови за авионот ловец „ф-35“ за Турција, како одговор на одлуката на Анкара да...