Ознака: Жан Моне дијалог

Овој парламентарен состав треба да ја потврди и реализира заедничката стратешка...

На маргините на конференцијата „Поддршка на парламентарната демократија ширум светот: градење демократска отпорност“ во Европскиот парламент, претседателот на Собранието Талат Џафери имаше средба со...

Постигната согласност за големо преуредување на Деловникот на Собранието

Третиот Жан Моне дијалог кој се одржуваше во македонското Собрание заврши на први февруари, а по дводневна отворена и конструктивна дебата, политичките групи и...