Ознака: Друштво Македонија

Годишно собрание на Канадско-македонското – историско друштво од Торонто

  На 22 април 2018 година, Канадско-македонското историско друш­т­во од Торонто одржа Годишно собрание на кое се расправаше за сегашноста и иднината на оваа значајна...