Ознака: друг производител

Вакцинираните со „Астразенека“ во Норвешка ќе добијат втора доза од друг...

Министерството за здравство на Норвешка соопшти дека оние што примиле една доза од вакцината против коронавирусот на „Астразенека“ ќе може да се вакцинираат со...

Германски експерти: Нема ризик ако втората доза вакцина е од друг...

Германскиот советодавен одбор не гледа никакви ризици доколку на млади луѓе што ја примија првата доза од вакцината на „Астра зенека“ против ковид-19 им...