Ознака: „другарчиња“

Сменете ја плочата другарчиња од СДСМ

Настани, симболи, алузии Заглавија Владата и СДСМ по уставните прашања, уплашени што ќе се случува натаму. Еден мој гимназиски професор често велеше дека една беља...

Да имаш свое јас е првиот и основен чекор за да...

Да, сте правеле компромиси со ДУИ и сте го доуништиле системот, сте ги отепале Собранието, судовите, Уставот.... сè, за „големата слика“ и „поважните работи“....