Ознака: „Дома“

Регионалната музичка награда „Милан Младеновиќ“ за Дина Јашари

Младата македонска кантавторка Дина Јашари, со песната „Дома“, е четвртиот лауреат на музичката награда „Милан Младеновиќ 2022“, чие доделување се одржа во Белград. Досегашни...