Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25278)

Фудбал, Пинокио и летни манџи

Фудбалот е игра што трае деведесет минути, во која на крајот секогаш победува Германија, доколку Крос, Милер и Гнабри не се однесуваат како да...

Македонија како зависна држава

Македонија сѐ повеќе и повеќе личи на индијанските резервати. Во изминатите децении ниту еден предизвик или проблем не го решивме самостојно, ниту, пак, за...