Ознака: дигитален пренос

Рекорден дигитален интерес за oва СП

Повеќе од 130 милиони луѓе ја посетиле интернет-страницата на Светската фудбалска федерација (ФИФА) и ги користеле апликациите на ФИФА за време на досегашниот тек...