Ознака: Градскиот парк

Оазата на пешаците стана рај за неодговорните моторџии

Секој мир и спокојство останаа засенети од високодецибелниот звук на турирањето на мотоциклистите, кои крајно невнимателно итаа низ уличките каде што, освен со возрасни,...

„Модниот викенд“ слави сребрен јубилеј во Градскиот парк во Скопје

Дваесет и петтото издание на манифестацијата „Моден викенд“ е закажано на 25 јуни, во 17 часот, во Градскиот парк во Скопје. - Го закажавме 25-то...

Продолжува реконструкцијата на пешачките патеки во Градскиот парк

Екипите на ЈП „Улици и патишта“ продолжуваат со активности за реконструкција и санација на пешачките патеки во Градскиот парк, со вкупна површина од 18...

„Напред розово 2019–чекори против ракот на дојка“ во Градски парк

„Напред розово 2019–чекори против ракот на дојка“ е настанот што по 11 пат се одржa во Скопје, со почеток од 11 часот пред „Школка“...