Ознака: визири

Австрија забрани да се носат визири, не штитат доволно од коронавирус

Во Австрија стапија на сила нови мерки за заштита и сузбивање на коронавирусот, а една од нив е забраната за носење визири. Официјалните лица проценија...

Донација од 3.500 заштитни визири за Македонскиот полициски синдикат

Членовите на Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари-АМСЛ, 3Д Принт Медицинска опрема денес на раководството на Македонскиот полициски синдикат му донираа 3.500 заштитни визири...