Ознака: велосипедска патека

Битолските советници не ги прифатија европските пари за велосипедски патеки

Иако изминатите денови со дислоцирање на неколку киосци и со сечење на дрвја почнаа подготвителните работи, како што стојат работите, по се изгледа Битола се...

Кавадарчани добија велосипедска-пешачка патека покрај реката Луда мара

Денеска во 11 часот со пригодна свеченост ќе биде пуштена и официјално велосипедската пешачка патека во должина од 4 километри која оваа есен уште...

Отворена новата пионерска велосипедска патека на Водно

Љубителите на планинарскиот велосипедизам од денеска може да возат по новата нагорна пионерска велосипедска патека на Водно, која е дел од проектот „Велосипедски парк...

Нова велосипедска патека пред главната Пошта

Пешачката површина пред објектот на главната Пошта во центарот на градот од денеска има нов лик, изградена е нова велосипедска патека, поставени се клупи...

Проекти многу, велосипедска патека ниту една

Во рамките на Европската недела на мобилност, минатата недела, на една од најфреквентните улици во Битола, Васко Карангелевски, во присуство на градоначалничката Наташа Петровска...