Ознака: ВЕБ

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Нема политичка независност без енергетска независност Марјан Мане Спасовски - Колку што украдоа бандитиве, можеше да изградиме капацитети за на пола Европа да ѝ продаваме...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Има недостиг од наставници, велат не постои невработен математичар, но една од најстарите науки не привлекува студенти Благоја Петрушев: И да има невработен математичар или кој...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Кој и зошто им ја потценува интелигенцијата на македонските граѓани Ристо Белин: Нешто ве чуди? Не ви е јасно дека е така. Погледнете ја статистиката,...

Хакери ја урнаа официјалната веб-страница на Кремљ

Хакери ја урнаа денеска официјалната веб-страница на Кремљ, Кабинетот на рускиот претседател Владимир Путин, откако претходно пристигнаа извештаи за DDoS (Дистрибуирано одбивање услуга) напади...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

Научниците предупредуваат: Заразата од коронавирус на отворено не е невозможна Пепи Дамјановски: Ризикот на отворено, како парк, улица, плоштад..., каде што може да се одржи...

ВЕБ-КОМЕНТАРИ

ДУИ ќе го разгледувакоалицискиот договор Ангел Иванов: Па ние заради ваквата коалиција ли правевме предвремени избори? Повторувачи ли сме? Заев и Ахмети се договорија последните 100...