Ознака: валентин инцко

Македонија треба да се интересира за глобалните случувања, а не за...

Наводниот документ за промена на балканските граници повторно се актуелизира Нонпејперот за промена на балканските граници, што минатата година го разбранува регионот, повторно се актуелизира...

Не ја отворајте Пандорината кутија со нон пејперот

Висок претставник во БиХ предупредува Високиот претставник на меѓународната заедница во БиХ, Валентин Инцко, го коментираше појавувањето на нон-пејперот за Балканот и предупреди на опасноста...

Коалицијата на српски партии во Мостар одби да се сретне со...

Коалицијата на српски партии во Мостар „Остани тука – заедно за нашиот Мостар“ одби да се состане со високиот претставник во БиХ, Валентин Инцко....