Ознака: „Банкрот блуз-бенд“

Ноќта кога скопјани дишеа блуз

По концертот на „Банкрот блуз-бенд“ Со нетрпение музичките сладокусци го очекуваа моментот кога по цели 20 години повторно сцената ќе ја делат членовите на „Банкрот...

Петар, Гиш и Харе од „Банкрот блуз-бенд“ заедно по 20 години

„Блуз и соул фестивал 2020“ По цели 20 години, култната македонска група „Банкрот блуз-бенд“ повторно ќе застане на концертен подиум. Средбата за паметење ќе се...