фото: Архива

Земјотрес со јачина од 3,4 степени и епицентар во Албанија доцна вечерва ги вознемири жителите на Тетово и Гостивар.
Според ЕМСЦ, земјотресот е регистриран во 23 часот и 39 минути, по локално време.