Ознака: Жезљаков

Жељазков вели дека Македонија треба да стане членка на ЕУ со...

Бугарскиот став останува непроменет дека Македонија треба што поскоро да го започне и заврши преговарачкиот процес и да стане полноправна членка на ЕУ како...