Ознака: зголемување на плати

Се зголемуваат платите на здравствените работници, потпишан анексот кон колективниот договор

Се зголемуваат платите на здравствените работници, министерот за здравство Фатмир Меџити и претседателот на Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита Љубиша Каранфиловски,...

Платите нема да се зголемат за 78 проценти, разгледуваме можност за...

Одлуката на Уставниот суд со која се укинуваат одредби од Законот за плата и други надоместоци на избрани и именувани лица е конечна и...

Европската Конфедерација на Синдикати ја поддржува битката на наставниците во земјава

Европската Конфедерација на синдикати изразува поддршка за битката за подобри работни услови за просветните работници во земјава, пренесува МИА. - Европската конфедерација од самиот почеток...