Ознака: Застрашувачки дефицит

Застрашувачки дефицит на човечки и технички ресурси за интервентни ситуации

ИСТРАЖУВАЊЕ НА ЦЕНТАРОТ ЗА ГРАЃАНСКИ КОМУНИКАЦИИ (ЦГК) Центарот за граѓански комуникации (ЦГК) направи истражување, кое покажува една сурова реалност во земјава. Според податоците од истражувањето,...