Ознака: заедничка потрага

Семејството на Аниса во очај бара помош за потрага, ве молам...

Семејството на 12-годишната Аниса Ајро, не добило никакви информации за нивната ќерка која исчезна пред три дена. Нејзиниот татко Енгин во очај вели дека досега...