Ознака: Виктор Бут

„Господарот на војната“ разменет за кошаркарската ѕвезда по натегањето помеѓу САД...

САД се согласија да го ослободат трговецот со оружје Виктор Бут во замена за американската кошаркарска ѕвезда Бритни Грајнер, по долгорочните преговори за размена...

„Господарот на војната“ е во средиштето на можната руско-американска размена на...

„Господар на војната“ и „Бил Гејтс во трговијата со оружје“, се дел од прекарите на рускиот трговец со оружје Виктор Бут, кој повторно е...