Ознака: Васко Пиличев

Повеќе од 800 ученици научив да свират гитара, а со...

Сите ја знаеме фразата „човекот учи додека е жив“, јас само би го потврдил тоа, бидејќи секојдневно учам и јас од своите ученици, секојдневно...