Ознака: „Вардар филм“

Македонски анимирани филмови во Сараево

По иницијатива на филмскиот центар „Вардар филм“ – Скопје, заедно со Сараевскиот филмски центар, се организираат филмска изложба и реализација на проекции на анимирани...