Ознака: Тревор Рид

Ослободувањето на маринецот им дава надеж на американските затвореници во Русија

Поранешниот американски маринец Тревор Рид (30), беше ослободен по отслужени девет години во руска казнена колонија, како дел од размена на затвореници, пренесуваат американските...